070 - 308 32 00 OffertePrivacyVacaturesOver ons

60-jarige man slachtoffer van babbeltruc bij parkeerautomaat

1000 euro kwijt na gestolen pinpas

Afgelopen februari is een 60-jarige man slachtoffer geworden van een babbeltruc bij een parkeerautomaat aan de Van Dijckstraat in Den Haag. Nadat zijn pinpas was gestolen, heeft de dader ruim 1000 euro uitgegeven. De dader is op verschillende plekken gefilmd, zodat er een duidelijk signalement is op te maken.

Babbeltruc bij de parkeerautomaat

De 60-jarige man werd aangesproken door de dader bij de parkeerautomaat. De dader sprak Engels en vroeg of hij kon helpen bij het aanschaffen van een parkeerkaartje. Hij had namelijk alleen contact geld bij zich en bij de automaat kan je alleen met een pinpas betalen. Omdat de man direct het verschuldigde bedrag contant zou terugbetalen, ging de 60-jarige meneer ervanuit dat het wel goed zou zijn. Tijdens het betalen werd de pincode afgekeken. Daarna werd de portemonnee met pinpas gestolen.

Dader op film

De dader is tijdens de shopping spree gefilmd door beveiligingscamera’s, onder meer bij ICI Paris XL en bij een supermarkt aan de Prinsengracht. De dader is duidelijk in beeld en het slachtoffer heeft man ook aangewezen als de dader. Het gaat om een man tussen de 40 en 45 jaar oud, tussen de 1 meter 70 en 1 meter 75 en heeft grijs haar. Ook de baard en snor zijn grijs. De beelden van deze man zijn bekend bij de politie en worden onder meer door Omroep West verspreid.

Meer grip met Hadi beveiliging 

Videobeelden zijn onmisbaar bij het achterhalen van daders. In combinatie met een helder signalement, zoals de vrouw kon geven, wordt de pakkans vergroot. Advies over een goed een camera-beveiligingssysteem of deze op maat laten installeren om panden en particulieren te beschermen tegen inbraken en overvallen? HADI Beveiliging werkt! Neem vrijblijvende contact op om de mogelijkheden van onze systemen en service ontdekken.

Direct contact met Hadi beveiliging

Onze beveiligingsexperts staan voor u klaar met passend advies. Vul vrijblijvend onderstaand contactformulier in of bel ons op 070 - 308 32 00.

Bron: Omroepwest.nl

Kwaliteit heeft een naam. Vraag het aan HADI Beveiliging BV

Aanhef: *

Direct contact

BORG-beveiligingsbedrijf sinds 1974. Inbraakbeveiliging in de regio Den Haag voor bedrijf, particulier en winkel.

Spoedmelding? Bel dan direct:

070 308 32 00 maak een afspraak

070 - 308 32 00 contact