070 - 308 32 00 OffertePrivacyVacaturesOver ons

63-Jarige man in Leidschendam overvallen

Verdachten op camera centrale hal vastgelegd

Een man uit Leidschendam kreeg zondag 22 december jl. de schrik van zijn leven. Hij ligt op bed als er opeens drie overvallers zijn slaapkamer binnendringen. Ze bedreigen hem en een van de mannen haalt meteen uit en geeft de man met een wapen een klap. De andere overvallers beginnen het appartement te doorzoeken en nemen verscheidene spullen mee. Daarna vertrekt het drietal snel. Geluk bij ongeluk, de camera’s in de hal van de flat hebben de mannen op beeld vastgelegd.

Gericht aangepakt

Op de beelden is te zien hoe de verdachten tegen half 12 bij de flat aan Burgemeester van Duyvendijklaan in Leidschendam aankomen. Vermoedelijk klimt een van de mannen naar de galerij van de eerste verdieping, zodat hij de centrale flatdeur voor de andere mannen open kan doen. Met zijn drieën gaan ze vervolgens naar de lift en naar boven. De politie vermoedt dat daarna de overvallers via een open slaapkamerman de woning van het slachtoffer wisten binnen te komen.

Hadi beveiliging werkt

Omdat het lastig is om overvallers goed te beschrijven, kan een goed beveiligingssysteem hierbij zeker helpen en u zo goed mogelijk tegen overvallen en inbraken te beschermen. Met de beveiligingsoplossingen van Hadi beveiliging beschermt u uw bewoners en kunnen daders, dankzij videobeelden, sneller worden opgepakt. HADI Beveiliging kan u daar uitgebreid over adviseren. Neem contact op voor een vrijblijvend gesprek.

Meer informatie over de juiste beveiliging voor uw pand?

Wilt u meer weten over beveiligingsmaatregelen en wat HADI hierin voor u kan betekenen? Voor passend advies kunt u onderstaand contactformulier invullen of bellen naar 070 - 308 32 00.

Bron: Omroepwest.nl

Kwaliteit heeft een naam. Vraag het aan HADI Beveiliging BV

Aanhef: *

Direct contact

BORG-beveiligingsbedrijf sinds 1974. Inbraakbeveiliging in de regio Den Haag voor bedrijf, particulier en winkel.

Spoedmelding? Bel dan direct:

070 308 32 00 maak een afspraak

070 - 308 32 00 contact