070 - 308 32 00 OffertePrivacyVacaturesOver ons

Beveiligingsdiensten

HADI Beveiliging Den Haag

HADI Beveiliging is niet alleen sterk in het adviseren op beveiligingsgebied en het daadwerkelijk installeren van beveiligingssystemen. Ook voor de volgende diensten kunt u een beroep ons doen:

Storing en onderhoud

Het team van HADI Beveiliging bestaat uit goed opgeleide en supergemotiveerde monteurs die hun vak met passie uitvoeren. Dat doen ze niet alleen tijdens kantooruren, maar ook daarbuiten. Eventuele storingen worden adequaat opgevolgd en verholpen. Naast het installeren van nieuwe beveiligingssystemen en het eventueel verhelpen van storingen, voeren onze monteurs ook het geplande, meestal jaarlijkse, onderhoud uit op de bestaande beveiligingssystemen van onze klanten. Dit zorgt ervoor dat uitval van beveiligingssystemen tot een minimum beperkt wordt, want eventuele mankementen worden zo in de kiem gesmoord.

Voorlichting, educatie en training

Onze beveiligingsadviseurs stellen niet alleen beveiligingsadviezen en -plannen samen. Ook kunnen ze voor educatieve doeleinden ingezet worden om informatie omtrent een bepaald beveiligingsonderwerp over te dragen aan groepen belangstellenden.

Meer informatie of een offerte aanvragen?

Wilt u meer weten over onze beveiligingsdiensten en wat HADI hierin voor u kan betekenen? Vul het formulier op deze pagina in of bel 070-3083200.

Offerte aanvragen

Vraag vrijblijvend uw offerte aan of stel een vraag

Aanhef: *

Kwaliteit heeft een naam, HADI Beveiliging BV

BORG-beveiligingsbedrijf sinds 1974. Inbraakbeveiliging in de regio Den Haag voor bedrijf, particulier en winkel.

Spoedmelding? Bel dan direct:

070 308 32 00 maak een afspraak

070 - 308 32 00 contact