070 - 308 32 00 OffertePrivacyVacaturesOver ons

Branddetectie

Brandbeveiliging

Een goede brandveiligheid dankzij vroege branddetectie

Brand kan veel leed veroorzaken. U wilt er natuurlijk alles aan doen om te zorgen dat het u niet overkomt. Ook de eisen die verzekeringsmaatschappijen stellen aan brandveiligheid zijn - terecht - streng. Brandmelders moeten betrouwbaar zijn. Dit betekent ook dat zij in staat moeten zijn tekenen van brand zeer vroeg te detecteren en dat zij moeten kunnen werken onder alle omgevingsomstandigheden.

Het signaleren van een beginnende brand

De HADI Beveiliging brandmeldinstallaties zijn erop gemaakt een beginnende brand zo vroeg mogelijk te signaleren. Iedere seconde telt immers om mens, dier, inventaris en vitale informatie veilig te stellen. Het doel van dergelijke branddetectie systemen is het voorkomen van ongevallen en het beperken van schade.

Branddetectiesysteem met automatische doormelder

Het is zaak dat de brandweer zo snel mogelijk ter plekke is. Wij adviseren dan ook om ieder branddetectiesysteem te voorzien van een automatische doormelder, de meest snelle en directe manier om de brandweer te waarschuwen. De HADI brandmeldingssystemen functioneren onafhankelijk en gescheiden van de gewone alarminstallatie; hiermee voldoen we aan de huidige verzekeringseisen.

Meer weten of offerte aanvragen?

Wilt u meer weten over brandbeveiliging of wilt u een offerte aanvragen? Vul dan het formulier op deze pagina in of bel 070 - 308 32 00.

Offerte aanvragen

Vraag vrijblijvend uw offerte aan of stel een vraag

Aanhef: *

Kwaliteit heeft een naam, HADI Beveiliging BV

BORG-beveiligingsbedrijf sinds 1974. Inbraakbeveiliging in de regio Den Haag voor bedrijf, particulier en winkel.

Spoedmelding? Bel dan direct:

070 308 32 00 maak een afspraak

070 - 308 32 00 contact