070 - 308 32 00 OffertePrivacyVacaturesOver ons

Camera in woonkamer legt inbreker vast

Verdachte op camera vastgelegd

In Leidschendam had onlangs een inwoner een inbreker via zijn smartphone ‘betrapt’. Thuis had hij een camera hangen en hij kon de beelden daarvan live bekijken. Tot zijn schrik ontdekte hij een inbreker die zijn woonkamer doorzocht. Vreemd genoeg bleek dat de dief uiteindelijk geen buit had meegenomen.

Live registratie

Het incident gebeurde midden op de morgen op donderdagochtend 16 januari jl. De eigenaar van de woning kreeg toen via zijn telefoon een signaal dat zijn camera thuis beweging had geconstateerd. Meteen bekijkt hij de beelden live mee ziet thuis een man zijn huis en kasten doorzoeken. Daarop neemt hij contact op met de politie. Helaas weet de dief te ontvluchten. Bij thuiskomst ziet de bewoner dat de dief is binnengekomen door de cilinder uit het voordeurslot te halen. Gelukkig is er verder niets weg.

Registratie via Hadi beveiliging

Met thuiscamera’s zijn insluipers vaak moeilijk vast te leggen en te herkennen. Een professioneel, goed beveiligingssysteem helpt om overvallers en inbrekers af te schrikken en het kan ook betere signalementen afgeven. Een beveiligingssysteem wordt altijd op maat geïnstalleerd. Met de beveiligingsoplossingen van Hadi beveiliging beschermt u uw bewoners en kunnen daders, dankzij videobeelden, sneller worden opgepakt. HADI Beveiliging kan u daar uitgebreid over adviseren. Neem contact op voor een vrijblijvend gesprek.

Meer informatie over de juiste beveiliging voor uw pand?

Wilt u meer weten over beveiligingsmaatregelen en wat HADI hierin voor u kan betekenen? Voor passend advies kunt u onderstaand contactformulier invullen of bellen naar 070 - 308 32 00.

Bron: Omroepwest.nl

Kwaliteit heeft een naam. Vraag het aan HADI Beveiliging BV

Aanhef: *

Direct contact

BORG-beveiligingsbedrijf sinds 1974. Inbraakbeveiliging in de regio Den Haag voor bedrijf, particulier en winkel.

Spoedmelding? Bel dan direct:

070 308 32 00 maak een afspraak

070 - 308 32 00 contact