070 - 308 32 00 OffertePrivacyVacaturesOver ons

Duizenden euro's aan parfum gestolen door twee duo's in Zoetermeer

Bij een filiaal van Douglas aan de Driekant

Diefstal op zaterdag 4 januari

Bij een filiaal van Douglas aan de Driekant in Zoetermeer, weet een duo duizenden euro's aan parfum te ontvreemden. Op camerabeelden is te zien hoe een man en vrouw direct hun slag slaan zodra ze de winkel binnenlopen. De vrouw draagt een schoudertas, waar beide dieven doosjes parfum in verstoppen. Terwijl de man controleert of niemand het duo in de gaten heeft, weten de twee de winkel te verlaten met meer dan 2000 euro aan parfum in hun bezit.

De tweede diefstal

Op zondag 8 maart is het weer raak: een ander duo loopt dezelfde Douglas binnen en maakt ook meerdere doosjes parfum buit. De uiteindelijke schade van deze diefstal loopt op tot 1900 euro. De vier verdachten zijn allemaal duidelijk in beeld gebracht, waardoor opsporingsberichten gedeeld konden worden. Met resultaat, want inmiddels is het duo van de diefstal op 4 januari bekend bij de politie. Naar de tweede man en vrouw wordt nog altijd gezocht.

Meer grip met Hadi beveiliging 

Videobeelden zijn onmisbaar bij het achterhalen van daders. In combinatie met een helder signalement, zoals de vrouw kon geven, wordt de pakkans vergroot. Advies over een goed een camera-beveiligingssysteem of deze op maat laten installeren om panden en particulieren te beschermen tegen inbraken en overvallen? HADI Beveiliging werkt! Neem vrijblijvende contact op om de mogelijkheden van onze systemen en service ontdekken.

Direct contact met Hadi beveiliging

Onze beveiligingsexperts staan voor u klaar met passend advies. Vul vrijblijvend onderstaand contactformulier in of bel ons op 070 - 308 32 00.

Bron: Omroepwest.nl

Kwaliteit heeft een naam. Vraag het aan HADI Beveiliging BV

Aanhef: *

Direct contact

BORG-beveiligingsbedrijf sinds 1974. Inbraakbeveiliging in de regio Den Haag voor bedrijf, particulier en winkel.

Spoedmelding? Bel dan direct:

070 308 32 00 maak een afspraak

070 - 308 32 00 contact