070 - 308 32 00 OffertePrivacyVacaturesOver ons

Elektronische beveiliging

HADI Beveiliging Den Haag

Elektronische maatregelen voor een goede inbraakbeveiliging

In sommige gevallen is het noodzakelijk om de organisatorische en bouwkundige maatregelen aan te vullen met elektronische beveiliging, zoals een elektronische alarminstallatietoegangscontrolesysteem of beveiligingscamera. Door het inzetten van elektronische beveiliging kunt u genieten van verschillende voordelen. Elektronische beveiliging is zichtbaar aan de buitenkant en kan inbrekers afschrikken, daarnaast kan het een inbreker detecteren en alarm slaan.

Melding en alarmopvolging

In geval van een inbraak of inbraakpoging kan er luid of stil een melding worden gemaakt naar de meldkamer. Hierdoor kan snel en gericht actie worden ondernomen richting de indringer. Doormelding kan worden doorgestuurd naar de meldkamer via een analoge telefoonlijn of via een internetverbinding.

Meer informatie of een offerte aanvragen?

HADI Beveiliging uit Den Haag adviseert u graag over de mogelijkheden die het beste bij uw locatie passen. Zo zijn er verschillende vormen van elektronische beveiliging, afhankelijk van het te beveiligen object. Wilt u meer weten over elektronische maatregelen of een offerte aanvragen? Vul het formulier op deze pagina in of bel 070-3083200.

Offerte aanvragen

Vraag vrijblijvend uw offerte aan of stel een vraag

Aanhef: *

Kwaliteit heeft een naam, HADI Beveiliging BV

BORG-beveiligingsbedrijf sinds 1974. Inbraakbeveiliging in de regio Den Haag voor bedrijf, particulier en winkel.

Spoedmelding? Bel dan direct:

070 308 32 00 maak een afspraak

070 - 308 32 00 contact