070 - 308 32 00 OffertePrivacyVacaturesOver ons

Gemiddelde voordeur binnen drie minuten geopend door inbreker

Maak het inbrekers niet makkelijk

Geplaatst op 27 juni 2018

Ruim 56 procent van de sloten van voordeuren van Nederlandse woningen is binnen drie minuten open te breken door een inbreker. Dat meldt de stichting Nationale Inbraakpreventie Weken (NIPW) woensdag op basis van eigen onderzoek. Inbreken in een woning die niet goed beveiligd is, neemt maar zo'n 30 seconden in beslag, zo valt te lezen op de site van het Politiekeurmerk Veilig Wonen.

Inbraakpreventie

Uw woning hoeft niet beveiligd te zijn met de meest geavanceerde en dure beveiligingsmaatregelen. Belangrijk is om te zorgen dat uw woning geen gemakkelijkste doelwit is. Dit kan bijvoorbeeld met goed hang- en sluitwerk van HADI. Denk hierbij aan deursloten, maar ook goede sloten op ramen zijn een pré. In 43% van de inbraken komen inbrekers namelijk binnen via het raam. Daarnaast hebben we bij HADI alarmsystemen voor uw huis of appartement. Door de juiste inbraakpreventie maatregelen te combineren kunt u het risico op een inbraak verlagen.

De juiste maatregelen

Maak ook een vuist tegen inbraak en ga voor inbraakpreventie van HADI Beveiliging. Wij adviseren u graag over de beste manier om inbraak te voorkomen in uw woonsituatie. Voor passend advies kunt u onderstaand contactformulier invullen of bellen naar 070 - 308 32 00.

Offerte aanvragen

Bron: nu.nl

Kwaliteit heeft een naam. Vraag het aan HADI Beveiliging BV

Aanhef: *

Direct contact

BORG-beveiligingsbedrijf sinds 1974. Inbraakbeveiliging in de regio Den Haag voor bedrijf, particulier en winkel.

Spoedmelding? Bel dan direct:

070 308 32 00 maak een afspraak

070 - 308 32 00 contact