070 - 308 32 00 OffertePrivacyVacaturesOver ons

Honeywell G2 Alarmsysteem

Voor de beveiliging van kleine tot middelgrote panden

Alarmsysteem voor particulier & bedrijf

De nieuwe Honeywell G2-serie is de ideale oplossing voor de beveiliging van kleine tot middelgrote particuliere of zakelijke panden. De eenvoudige alarminstallatie, grote flexibiliteit, doordachte systeemarchitectuur gebaseerd op het vertrouwde en succesvolle Galaxy concept, alsmede de mogelijkheid tot het bieden van onderhoud op afstand, bieden grote voordelen voor zowel de eindgebruiker als de installateur.

Alarm voor 20 en 44 zones

De G2 panelen zijn compatibel met de bestaande Galaxy randapparatuur en gebruiken de vertrouwde Galaxy menu- en bedieningsstructuur. Daarnaast biedt het ook geïntegreerde toegangsverlening en in/uitschakeling vanaf een kaartlezer en optioneel aansluitmogelijkheden op een IP-netwerk. De nieuwe G2 serie bestaat uit een tweetal modellen; de compacte G2-20 en de G2-44+, geschikt voor respectievelijk 20 en 44 zones. De 12 standaard beschikbare zones bieden een zeer kostenefficiënte oplossing, aangezien extra uitbreidingsmodules veelal achterwege kunnen blijven. Het systeem kan zodanig worden geconfigureerd dat het verdeeld wordt in maximaal drie volledig onafhankelijke subsystemen, inclusief een gemeenschappelijke ruimte.

Alarm voor huis en kleine tot middelgrote bedrijven

De G2-20 / G2-44+ centrales zijn ontworpen voor installatie bij de particuliere consument en kleine commerciële installaties. Deze centrales voldoen aan de eisen voor EN50131-1, Security Grade 2. Een van de specifieke doelen van deze centrales is om de hoogst mogelijke mate van flexibiliteit te bieden. De werking van deze centrales komt overeen met de bestaande Galaxy-reeks (18-512), omdat dezelfde gebruikersinterface wordt toegepast. Sommige functies zijn echter meer toegesneden op de eisen voor consumentensystemen en kleine commerciële systemen.

Meer weten of offerte aanvragen?

Wilt u meer weten over een alarmsysteem of wilt u een offerte aanvragen? Vul dan het formulier op deze pagina in of bel 070 - 308 32 00.

Offerte aanvragen

Vraag vrijblijvend uw offerte aan of stel een vraag

Aanhef: *

Kwaliteit heeft een naam, HADI Beveiliging BV

BORG-beveiligingsbedrijf sinds 1974. Inbraakbeveiliging in de regio Den Haag voor bedrijf, particulier en winkel.

Spoedmelding? Bel dan direct:

070 308 32 00 maak een afspraak

070 - 308 32 00 contact