070 - 308 32 00 OffertePrivacyVacaturesOver ons

Iedere 10 minuten een woninginbraak in Nederland

Wat u kunt doen om inbraak in uw woning te voorkomen

Ieder uur 6 inbraken

In 2017 zijn er zo veel inbraken gepleegd dat dit neerkomt op ongeveer 6 inbraken per uur. Oftewel iedere 10 minuten wordt er ergens in Nederland een inbraak gepleegd! Omgerekend zijn dat 52.560 inbraken per jaar. Dat aantal wil HADI beveiliging verminderen. Treft u de juiste maartregelen tegen inbraak?

Inbraakpreventie

Uw woning hoeft niet beveiligd te zijn met de meest geavanceerde en dure beveiligingsmaatregelen. Belangrijk is om te zorgen dat uw woning geen gemakkelijkste doelwit is. Dit kan bijvoorbeeld met goed hang- en sluitwerk van HADI. Denk hierbij aan deursloten, maar ook goede sloten op ramen zijn een pré. In 43% van de inbraken komen inbrekers namelijk binnen via het raam. Daarnaast hebben we bij HADI alarmsystemen voor uw huis of appartement. Door de juiste inbraakpreventie maatregelen te combineren kunt u het risico op een inbraak verlagen.

De juiste maatregelen

Maak ook een vuist tegen inbraak en ga voor inbraakpreventie van HADI Beveiliging. Wij adviseren u graag over de beste manier om inbraak te voorkomen in uw woonsituatie. Voor passend advies kunt u onderstaand contactformulier invullen of bellen naar 070 - 308 32 00.

Offerte aanvragen

Bron: beveiligingnieuws.nl

Direct contact

BORG-beveiligingsbedrijf sinds 1974. Inbraakbeveiliging in de regio Den Haag voor bedrijf, particulier en winkel.

Spoedmelding? Bel dan direct:

070 308 32 00 maak een afspraak

Kwaliteit heeft een naam. Vraag het aan HADI Beveiliging BV

Aanhef: *
070 - 308 32 00 contact