070 - 308 32 00 OffertePrivacyVacaturesOver ons

Inbreker verstopt zich in woning in Dordrecht

Geplaatst op 21 mei 2019

In de nacht van 19 mei dacht een inbreker de politie te slim af te zijn door zich te verstoppen in een woning. De inbraak vond plaats in een huis aan de Singel in Dordrecht. De politie kreeg een melding toen het inbraakalarm was afgegaan. Toen ze eenmaal bij de woning aankwamen stond de achterdeur open en zagen ze dat de kasten in de woonkamer doorzocht waren. Omdat de bewoners niet thuis waren werd de woning doorzocht door een politiehond op mogelijke inbrekers.

"Bij het zien van de diensthond, gaf de man over"

De politie trof de inbreker aan in de slaapkamer. Hij had zich onder het dekbed verstopt. De inbreker schrok toen hij de diensthond zag en gaf zich over. De 25-jarige Dordtenaar is aangehouden en meegenomen naar het politiebureau.

Verklein de kans op een woninginbraak

Om de kans op een overval of inbraak te verkleinen is het daarom van belang dat u preventieve maatregelen neemt. HADI Beveiliging adviseert u graag bij de keuze.

Meer informatie over de juiste beveiliging voor uw woning?

Wilt u meer weten over beveiligingsmaatregelen en wat HADI hierin voor u kan betekenen? Voor passend advies kunt u onderstaand contactformulier invullen of bellen naar 070 - 308 32 00.

Bron: Hartvannederland.nl

Kwaliteit heeft een naam. Vraag het aan HADI Beveiliging BV

Aanhef: *

Direct contact

BORG-beveiligingsbedrijf sinds 1974. Inbraakbeveiliging in de regio Den Haag voor bedrijf, particulier en winkel.

Spoedmelding? Bel dan direct:

070 308 32 00 maak een afspraak

070 - 308 32 00 contact