070 - 308 32 00 OffertePrivacyVacaturesOver ons

Infraroodcamera

Camerabeveiliging

Infraroodstraling waarnemen

Een infraroodcamera is een beveiligingscamera die infraroodstraling van een bepaalde golflengte kan waarnemen. Deze golflengte ligt tussen de 800 en 950 nm. Infraroodcamera’s worden vaak gezien als nachtcamera’s. In tegenstelling tot nachtcamera’s beschikt een infraroodcamera niet over een lichtgevoelige beeldsensor.

Infraroodstraling in dit golflengtegebied is onder normale omstandigheden onvoldoende aanwezig om voor een duidelijk beeld te zorgen bij een infraroodcamera. Om te zorgen dat er toch voldoende infraroodstraling beschikbaar is voor de camera, is het noodzakelijk om de camera met een extra infraroodstraler uit te rusten. Aangezien infraroodstralers erg duur zijn, worden (budget) infraroodcamera’s vaak uitgerust met infraroodledjes. Deze infraroodledjes kunnen meestal niet de benodigde infraroodstraling bieden die nodig is voor een duidelijk beeld.

Voor korte en lange afstanden

Filmt u voornamelijk korte afstanden? Dan is de beste keus om te kiezen voor de goedkope infraroodledjes. Als u voornamelijk lange afstanden moet bewaken is een infraroodstraler noodzakelijk. Let bij aanschaf van een infraroodstraler wel op dat de golflengte van de straler overeenkomt met de camera.

Meer weten of offerte aanvragen?

Wilt u meer weten over een beveiligingscamera of wilt u een offerte aanvragen? Vul dan het formulier op deze pagina in of bel 070 - 308 32 00.

Offerte aanvragen

Kwaliteit heeft een naam. Vraag het aan HADI Beveiliging BV

Aanhef: *

Direct contact

BORG-beveiligingsbedrijf sinds 1974. Inbraakbeveiliging in de regio Den Haag voor bedrijf, particulier en winkel.

Spoedmelding? Bel dan direct:

070 308 32 00 maak een afspraak

070 - 308 32 00 contact