070 - 308 32 00 OffertePrivacyVacaturesOver ons

Insluiper steelt geld uit huis terwijl bewoner gewoon thuis is

Geplaatst op 17 december 2019

Op woensdagochtend 18 september wordt een oudere bewoner van een woning aan de Middel Broekweg in Honselersdijk op een brutale manier overvallen. Hij is gewoon thuis als een man zijn terrein opkomt en vervolgens zijn huis binnenloopt en geld wegneemt. De bewoner was op dat moment zelf even naar zijn schuurtje gewandeld. De overval is in een paar minuten gebeurd, maar privécamerabeelden hebben de dader wel weten vast te leggen.

Razendsnel gebeurd

De bewoner is gepensioneerd en verdient een extra zakcentje met de verkoop van fruit en bloemen langs de weg. Dit verdiende geld werd via een openstaande achterdeur weggenomen. Op de beelden is goed te zien hoe de dader eerst de omgeving scant, binnenloopt en daarna razendsnel naar buitenkomt, nog even wegduikt voor de nietsvermoedende bewoner die terugkomt, en uiteindelijk op zijn fiets vertrekt.

Hadi beveiliging werkt

Omdat het lastig is om overvallers goed te beschrijven, kan een goed beveiligingssysteem hierbij zeker helpen en u zo goed mogelijk tegen overvallen en inbraken te beschermen. Met de beveiligingsoplossingen van Hadi beveiliging beschermt u uw bewoners en kunnen daders, dankzij videobeelden, sneller worden opgepakt. HADI Beveiliging kan u daar uitgebreid over adviseren. Neem contact op voor een vrijblijvend gesprek.

Meer informatie over de juiste beveiliging voor uw pand?

Wilt u meer weten over beveiligingsmaatregelen en wat HADI hierin voor u kan betekenen? Voor passend advies kunt u onderstaand contactformulier invullen of bellen naar 070 - 308 32 00.

Bron: Omroepwest.nl

Kwaliteit heeft een naam. Vraag het aan HADI Beveiliging BV

Aanhef: *

Direct contact

BORG-beveiligingsbedrijf sinds 1974. Inbraakbeveiliging in de regio Den Haag voor bedrijf, particulier en winkel.

Spoedmelding? Bel dan direct:

070 308 32 00 maak een afspraak

070 - 308 32 00 contact