070 - 308 32 00 OffertePrivacyVacaturesOver ons

Oudere man werkt overvallers de deur uit

Geplaatst op 29 november 2019

Een 73-jarige man uit Den Haag heeft donderdagavond 28 november eigenhandig twee overvallers uit zijn woning in het Zonneoord geweerd. Zo rond 21:00 belden de twee mannen aan, die daarna met geweld de woning wilden betreden. De 73-jarige man raakte hierbij gewond, maar dat weerhield hem niet om zich te verweren. De verdachten zijn zonder buit er vandoor gegaan. Daarna kon het slachtoffer de politie bellen.

Onvolledig signalement

Zo een overval gaat razendsnel en het is daarom ook lastig om voor de geest te halen hoe de verdachten eruit zien. De oudere man wist zich nog te herinneren dat een van de mannen een zwart-witte sjaal voor het gezicht droeg. De ander beschreef hij als donkergetint met kroeshaar en een lichtblauwe jas.

Hadi beveiliging werkt

Omdat het lastig is om overvallers goed te beschrijven, kan een goed beveiligingssysteem hierbij zeker helpen en u zo goed mogelijk tegen overvallen en inbraken te beschermen. Met de beveiligingsoplossingen van Hadi beveiliging beschermt u uw bewoners en kunnen daders, dankzij videobeelden, sneller worden opgepakt. HADI Beveiliging kan u daar uitgebreid over adviseren. Neem contact op voor een vrijblijvend gesprek.

Meer informatie over de juiste beveiliging voor uw pand?

Wilt u meer weten over beveiligingsmaatregelen en wat HADI hierin voor u kan betekenen? Voor passend advies kunt u onderstaand contactformulier invullen of bellen naar 070 - 308 32 00.

Bron: Omroepwest.nl

Kwaliteit heeft een naam. Vraag het aan HADI Beveiliging BV

Aanhef: *

Direct contact

BORG-beveiligingsbedrijf sinds 1974. Inbraakbeveiliging in de regio Den Haag voor bedrijf, particulier en winkel.

Spoedmelding? Bel dan direct:

070 308 32 00 maak een afspraak

070 - 308 32 00 contact