070 - 308 32 00 OffertePrivacyVacaturesOver ons

HADI, kwaliteit heeft een naam. Sinds 1974.

Over ons

High tech totaalbeveiliging Den Haag

Iedereen heeft het over preventie, veiligheid en vooral over kosten besparen. HADI Beveiliging doet er iets aan en niet nu pas. HADI Beveiliging is al meer dan 40 jaar gespecialiseerd in high tech beveiliging in Den Haag en omstreken. Optimale beveiliging is steeds meer het samenspel van bouwkundige maatregelen en geavanceerde elektronica – met minder mensenwerk.

Voorkomen, signaleren, melden en vastleggen

De HADI Beveiliging formule is eenvoudig: we ontmoedigen criminelen en stellen alles in het werk om calamiteiten te voorkomen. We maken het in elk geval zo moeilijk en tijdrovend mogelijk. En mocht er toch iets ongewenst plaatsvinden, dan zorgen we ervoor dat dit direct gesignaleerd, gemeld en vastgelegd wordt.

24 uur per dag, 7 dagen in de week

Gelijktijdig ondernemen we doeltreffende actie. Door het snel schakelen van de juiste mensen en bevoegde instanties. Onze medewerkers verhelpen de storing en repareren eventuele schade. 24 uur per dag, 7 dagen per week. Daarvoor staat HADI Beveiliging.

Alles voor veiligheid en beveiliging

HADI Beveiliging geniet het vertrouwen van heel veel klanten. Wij willen u verzekeren dat wij met professionaliteit, integriteit, flexibiliteit en discretie met elkaar omgaan. HADI Beveiliging levert totaalbeveiliging; één plek waar u met al uw wensen en vragen over veiligheid en beveiliging terecht kunt. Wij nemen u graag de zorgen en het vele (denk)werk uit handen!

Beveiliging voor bedrijven, winkels en particulieren

HADI Beveiliging levert totaal beveiliging aan bedrijven, winkels en particulieren. Al meer dan 40 jaar uw vertrouwde partner voor totaal beveiliging in de regio Den Haag. Wilt u meer weten over een wat HADI Beveiliging voor u kan betekenen of wilt u een offerte aanvragen? Vul dan het formulier op deze pagina in of bel 070-3083200.

Offerte aanvragen

Kwaliteit heeft een naam. Vraag het aan HADI Beveiliging BV

Aanhef: *

Direct contact

BORG-beveiligingsbedrijf sinds 1974. Inbraakbeveiliging in de regio Den Haag voor bedrijf, particulier en winkel.

Spoedmelding? Bel dan direct:

070 308 32 00 maak een afspraak

070 - 308 32 00 contact