070 - 308 32 00 OffertePrivacyVacaturesOver ons

Caissière supermarkt Leiden overvallen

Geplaatst op 29 oktober 2019

Een caissière van de Hoogvliet supermarkt in leiden werd in de avond van 2 oktober door een overvaller met vuurwapen bedreigd. De overval duurde slechts een seconde of 20, maar is wel vastgelegd op bewakingsbeelden die inmiddels zijn verspreid om de overvaller te op te sporen.

Deze brutale overval duurde nauwelijks meer dan 20 seconden!

De 17-jarige caissière van de supermarkt is ontzettend geschrokken. Ze zat achter de kassa die als enige open was en de overvaller, vermomd met sjaal voor zijn gezicht, liep rond 20.00 uur doelgericht op haar af. Hij geeft haar een plastic tas en eist dat ze het geld uit de kassa daar in doet en teruggeeft, wat ze doet. De overvaller gaat er vervolgens razendsnel vandoor op een fiets.

De kans op overvallen beperken

Met preventieve maatregelen kunt u uw zaak en personeel zo goed mogelijk tegen overvallen en inbraken beschermen. HADI Beveiliging kan u daar uitgebreid over adviseren. Neem contact op voor een vrijblijvend gesprek.

Meer informatie over de juiste beveiliging voor uw pand?

Wilt u meer weten over beveiligingsmaatregelen en wat HADI hierin voor u kan betekenen? Voor passend advies kunt u onderstaand contactformulier invullen of bellen naar 070 - 308 32 00.

Bron: Omroepwest.nl

Kwaliteit heeft een naam. Vraag het aan HADI Beveiliging BV

Aanhef: *

Direct contact

BORG-beveiligingsbedrijf sinds 1974. Inbraakbeveiliging in de regio Den Haag voor bedrijf, particulier en winkel.

Spoedmelding? Bel dan direct:

070 308 32 00 maak een afspraak

070 - 308 32 00 contact