070 - 308 32 00 OffertePrivacyVacaturesOver ons

Veiligheidsglas

Inbraakpreventie

Het juiste veiligheidsglas kiezen

In de huidige architectuur wordt veel glas gebruikt. Dat is esthetisch vaak erg fraai, maar ieder glazen bouwelement brengt wel risico's met zich mee. Ter beperking van die risico's - inbraak, overvallen, vandalisme maar ook letsel - wordt vaak veiligheidsglas toegepast. Dat moet echter wel goed gebeuren: het hang- en sluitwerk moet erop aangepast zijn en het glas moet de juiste samenstelling hebben.

Verkrijgbaar in veel varianten

Veiligheidsglas is te verkrijgen in veel varianten. Afhankelijk van de risico's stellen wij de juiste combinatie van glaslagen samen. Moet het glas bestand zijn tegen lichte vuurwapens, dan passen wij andere glaslagen toe dan voor de beveiliging tegen zware vuurwapens en hakbijlinslagen.

Als u glas met bijzondere prestaties gebruikt, heeft dat alleen zin als ook de kozijnen en het hang- en sluitwerk aan hetzelfde niveau zijn aangepast. Sponningen met de juiste minimumhoogte, glaslatten aan de binnenzijde. Volgens de eisen van verzekeraars en instellingen als Monumentenzorg en Bouw- en Woningtoezicht voeren onze eigen specialisten die aanpassingen ter plekke deskundig uit.

Meer weten of offerte aanvragen?

Wilt u meer weten over bouwkundige beveiligingsmaatregelen zoals veiligheidsglas of wilt u een offerte aanvragen? Vul dan het formulier op deze pagina in of bel 070 - 308 32 00.

Offerte aanvragen

Vraag vrijblijvend uw offerte aan of stel een vraag

Aanhef: *

Kwaliteit heeft een naam, HADI Beveiliging BV

BORG-beveiligingsbedrijf sinds 1974. Inbraakbeveiliging in de regio Den Haag voor bedrijf, particulier en winkel.

Spoedmelding? Bel dan direct:

070 308 32 00 maak een afspraak

070 - 308 32 00 contact