070 - 308 32 00 OffertePrivacyVacaturesOver ons

Zeeuwse agent verwond door Haagse inbrekers

Maak uzelf geen gemakkelijk doelwit

Geplaatst op 12 juli 2018

Twee mannen uit Den Haag hebben een agent verwond toen ze op heterdaad betrapt werden bij een woninginbraak in het Zeeuwse Vlissingen. De Hagenaars van 29 en 21 jaar werden opgepakt door de politie. De eigenaar van de woning werd wakker van het lawaai en waarschuwde de politie. Toen de Hagenaars via de voordeur wilden vluchten, stond daar een agent hen op te wachten. Na een gevecht met de politie, waarbij een agent lichtgewond raakte, konden de twee worden overmeesterd en aangehouden.

Inbraakpreventie

Uw woning hoeft niet beveiligd te zijn met de meest geavanceerde en dure beveiligingsmaatregelen. Belangrijk is om te zorgen dat uw woning geen gemakkelijkste doelwit is. Dit kan bijvoorbeeld met goed hang- en sluitwerk van HADI. Denk hierbij aan deursloten, maar ook goede sloten op ramen zijn een pré. In 43% van de inbraken komen inbrekers namelijk binnen via het raam. Daarnaast hebben we bij HADI alarmsystemen voor uw huis of appartement. Door de juiste inbraakpreventie maatregelen te combineren kunt u het risico op een inbraak verlagen.

De juiste maatregelen

Maak ook een vuist tegen inbraak en ga voor inbraakpreventie van HADI Beveiliging. Wij adviseren u graag over de beste manier om inbraak te voorkomen in uw woonsituatie. Voor passend advies kunt u onderstaand contactformulier invullen of bellen naar 070 - 308 32 00.

Offerte aanvragen

Bron: omroepwest.nl

Kwaliteit heeft een naam. Vraag het aan HADI Beveiliging BV

Aanhef: *

Direct contact

BORG-beveiligingsbedrijf sinds 1974. Inbraakbeveiliging in de regio Den Haag voor bedrijf, particulier en winkel.

Spoedmelding? Bel dan direct:

070 308 32 00 maak een afspraak

070 - 308 32 00 contact