070 - 308 32 00 OffertePrivacyVacaturesOver ons

Alarmsysteem voor uw huis of appartement

HADI Beveiliging Den Haag

Alarm bij een inbraakpoging in uw woning

Het aantal woninginbraken is de afgelopen jaren flink gestegen. Om uw huis te voorzien van inbraakbeveiliging kunt u kiezen voor goede sloten maar ook voor elektronische inbraakbeveiliging zoals een alarmsysteem. Een alarmsysteem geeft een alarm af op het moment van een inbraakpoging. Dit kan een luid alarm zijn, maar ook een stil alarm naar de meldkamer. Hierdoor kan snel en gericht actie ondernomen worden richting de indringer. Doormelding kan worden doorgestuurd naar de meldkamer via een analoge telefoonlijn of via een internetverbinding.

Het juiste alarmsysteem voor uw huis kiezen

Bij het kiezen van het juiste alarmsysteem voor uw woning moet er rekening worden gehouden met verschillende zaken. Heeft u huisdieren in huis rondlopen? Wie krijgen er een code van het alarmsysteem? Moet het hele huis aangesloten zijn op het alarmsysteem of een bepaald gedeelte? Gaat u bij een alarmmelding zelf kijken of laat u dit door een beveiligingsbedrijf doen?

Selecteer hier zelf uw alarmsysteem

Alarmsysteem met BORG certificaat

HADI Beveiliging is al meer dan 40 jaar gespecialiseerd in inbraakbeveiliging en is BORG gecertificeerd. Dus voor een gecertificeerde alarmsysteem bent u bij HADI Beveiliging uit Den Haag aan het juiste adres.

Meer informatie over een alarmsysteem?

HADI Beveiliging uit Den Haag geeft u graag advies welk alarmsysteem het beste aansluit bij de inbraakbeveiliging van uw huis. Vul het formulier op deze pagina in of bel 070 - 308 32 00.

Offerte aanvragen

Kwaliteit heeft een naam, HADI Beveiliging BV

BORG-beveiligingsbedrijf sinds 1974. Inbraakbeveiliging in de regio Den Haag voor bedrijf, particulier en winkel.

Spoedmelding? Bel dan direct:

070 308 32 00 maak een afspraak

Vraag vrijblijvend uw offerte aan of stel een vraag

Aanhef: *
070 - 308 32 00 contact