070 - 308 32 00 OffertePrivacyVacaturesOver ons

Inbraakbeveiliging voor overheidsgebouwen

HADI Beveiliging Den Haag

De beste inbraakbeveiliging en branddetectie voor overheidsgebouwen

Om overheidsgebouwen zoals ministeries, provinciehuizen, gemeentehuizen en rechtbanken te beveiligen tegen inbraak en brand zijn er tal van producten om tot een optimale beveiliging van het pand te komen. Met de juiste producten en systemen zorgt u voor de beste inbraakbeveiliging en branddetectie op maat.

Soorten inbraakbeveiliging

Wanneer u op zoek gaat naar inbraakbeveiliging voor een overheidsgebouw dan zijn er tal van producten. U kunt kiezen voor elektronische inbraakbeveiliging zoals een alarmsysteem, beveiligingscamera of toegangscontrolesysteem maar u kunt ook bouwkundige maatregelen nemen zoals het plaatsen van hekwerken, raambeveiliging en gecertificeerd hang- en sluitwerk.

HADI Beveiliging, specialist in beveiliging sinds 1974

HADI Beveiliging is al meer dan 40 jaar gespecialiseerd in inbraakbeveiliging en branddetectie en is BORG gecertificeerd. Wij geven u graag advies welke maatregelen en preventiemiddelen het beste aansluiten bij de beveiliging van het betreffende overheidsgebouw.

Meer informatie over inbraakbeveiliging en branddetectie voor overheidsgebouwen?

Wilt u meer weten over inbraakbeveiliging en branddetectie voor overheidsgebouwen en wat HADI hierin voor u kan betekenen? Vul dan het formulier op deze pagina in of bel 070 - 308 32 00.

Offerte aanvragen

Vraag vrijblijvend uw offerte aan of stel een vraag

Aanhef: *

Kwaliteit heeft een naam, HADI Beveiliging BV

BORG-beveiligingsbedrijf sinds 1974. Inbraakbeveiliging in de regio Den Haag voor bedrijf, particulier en winkel.

Spoedmelding? Bel dan direct:

070 308 32 00 maak een afspraak

070 - 308 32 00 contact