070 - 308 32 00 OffertePrivacyVacaturesOver ons

Service & Garantie

HADI Beveiliging

Service

HADI Beveiliging beschikt over een team van goed opgeleide monteurs, die met passie hun vak uitoefenen. Zij doen er alles aan om op z’n minst aan uw verwachtingen te voldoen, maar liever nog, ver daarboven te gaan. Van begin tot eind voeren zij elk project nauwkeurig uit en gaan niet eerder bij u weg dan dat alles weer keurig is opgeruimd.

Om het juist functioneren van het beveiligingssysteem ook in de toekomst te kunnen waarborgen, zijn regelmatige controlebeurten wenselijk. Indien het beveiligingssysteem een dwingende voorwaarde is voor uw assurantiecontract, zijn controlebeurten zelfs vereist. Op het door HADI aangeboden systeem stellen wij doorgaans voor om minimaal 1 onderhoudsbeurt per jaar te laten uitvoeren. Deze kosten worden u per jaar vooraf in rekening gebracht. Bij het afsluiten van dit abonnement kunt u ten allen tijde een beroep doen op onze 24-uurs servicedienst.

Garantie

HADI Beveiliging biedt standaard de wettelijke voorgeschreven garantie van 12 maanden op alle fabrieks- en/of montagefouten, gerekend vanaf de datum van bedrijfsklare oplevering.

Meer weten of offerte aanvragen?

Wilt u meer weten over onze service en garantie? Vul dan het formulier op deze pagina in of bel 070 - 308 32 00.

Offerte aanvragen

Kwaliteit heeft een naam. Vraag het aan HADI Beveiliging BV

Aanhef: *

Direct contact

BORG-beveiligingsbedrijf sinds 1974. Inbraakbeveiliging in de regio Den Haag voor bedrijf, particulier en winkel.

Spoedmelding? Bel dan direct:

070 308 32 00 maak een afspraak

070 - 308 32 00 contact