070 - 308 32 00 OffertePrivacyVacaturesOver ons

Inbraakbeveiliging voor musea

HADI Beveiliging Den Haag

De beste beveiliging voor uw museum of galerie

Een museum of galerie is door de waardevolle stukken en de toegankelijkheid voor publiek erg gevoelig voor inbraak, kunstroof en diefstal. Om de veiligheid te verhogen is het dus van belang dat de beveiliging van uw museum of galerie de aandacht krijgt die hij verdient. Met de juiste producten en systemen zorgt u voor een optimale inbraakbeveiligingbranddetectieovervalbeveiliging op maat.

Soorten museumbeveiliging

Wanneer u op zoek gaat naar beveiliging voor uw museum of galerie dan zijn er tal van producten. HADI Beveiliging realiseert al meer dan 40 jaar uiteenlopende beveiligingsoplossingen waaronder alarmsystemen, camerabeveiliging, veiligheidsglas, hekwerken en toegangscontrolesystemen.

HADI Beveiliging, specialist in beveiliging sinds 1974

HADI Beveiliging is al meer dan 40 jaar gespecialiseerd in museumbeveiliging en is BORG gecertificeerd. Wij geven u graag advies welke maatregelen en preventiemiddelen het beste aansluiten bij de beveiliging van uw museum.

Meer informatie over beveiliging voor uw museum of galerie?

Wilt u meer weten over inbraakbeveiliging, branddetectie en overvalbeveiliging voor uw museum of galerie en wat HADI hierin voor u kan betekenen? Vul dan het formulier op deze pagina in of bel 070 - 308 32 00.

Offerte aanvragen

Vraag vrijblijvend uw offerte aan of stel een vraag

Aanhef: *

Kwaliteit heeft een naam, HADI Beveiliging BV

BORG-beveiligingsbedrijf sinds 1974. Inbraakbeveiliging in de regio Den Haag voor bedrijf, particulier en winkel.

Spoedmelding? Bel dan direct:

070 308 32 00 maak een afspraak

070 - 308 32 00 contact