070 - 308 32 00 OffertePrivacyVacaturesOver ons

BORG Beveiliging

HADI Beveiliging Den Haag

HADI Beveiliging BV beschikt over de volgende Kiwa-NCP erkenningen:

  • BORG Technische Beveiligingsbedrijven
  • BORG Bouwkundige Beveiligingsbedrijven

  

Het Nationaal Centrum voor Preventie (NCP) is het Nederlandse kwaliteitsinstituut voor inbraakpreventie en brandveiligheid. Het NCP is een platform van diverse ministeries, politie, brandweer, het bedrijfsleven en consumenten die afspraken maken over de kwaliteit waaraan de veiligheid van gebouwen moet voldoen.

Door verzekeraars erkende inbraakbeveiliging

Borg beveiliging is een door verzekeraars erkende inbraakbeveiliging. Met een Borgcertificaat laat u aan uw verzekeraar zien dat uw woning of (bedrijfs)pand een goede inbraakbeveiliging heeft. U krijgt alleen een Borgcertificaat als u de beveiliging laat aanbrengen door een erkende installateur, zoals HADI. Veel verzekeraars geven een korting op de premie als u dit certificaat kunt overleggen.

Lid van Techniek Nederland

Tevens is HADI lid van Techniek Nederland (voormalige UNETO-VNI). Techniek Nederland is de ondernemersvereniging van technische dienstverleners, installatiebedrijven en de technische detailhandel. Meer dan welke sector ook maken zij technische ontwikkelingen praktisch toepasbaar en daarmee maatschappelijk relevant. Techniek Nederland vertegenwoordigt ruim 6.300 bedrijven en zijn als één van de grootste werkgeversorganisaties van Nederland een factor van betekenis.

Meer weten of offerte aanvragen?

Wilt u meer weten over Borg beveiliging en wat HADI hierin voor u kan betekenen? Vul dan het formulier op deze pagina in of bel 070 - 308 32 00.

Offerte aanvragen

Kwaliteit heeft een naam. Vraag het aan HADI Beveiliging BV

Aanhef: *

Direct contact

BORG-beveiligingsbedrijf sinds 1974. Inbraakbeveiliging in de regio Den Haag voor bedrijf, particulier en winkel.

Spoedmelding? Bel dan direct:

070 308 32 00 maak een afspraak

070 - 308 32 00 contact