070 - 308 32 00 OffertePrivacyVacaturesOver ons

BORG Beveiliging

HADI Beveiliging Den Haag

HADI Beveiliging BV beschikt over de volgende Kiwa-NCP erkenningen:

  • BORG Technische Beveiligingsbedrijven
  • BORG Bouwkundige Beveiligingsbedrijven

  

Het Nationaal Centrum voor Preventie (NCP) is het Nederlandse kwaliteitsinstituut voor inbraakpreventie en brandveiligheid. Het NCP is een platform van diverse ministeries, politie, brandweer, het bedrijfsleven en consumenten die afspraken maken over de kwaliteit waaraan de veiligheid van gebouwen moet voldoen.

Door verzekeraars erkende inbraakbeveiliging

Borg beveiliging is een door verzekeraars erkende inbraakbeveiliging. Met een Borgcertificaat laat u aan uw verzekeraar zien dat uw woning of (bedrijfs)pand een goede inbraakbeveiliging heeft. U krijgt alleen een Borgcertificaat als u de beveiliging laat aanbrengen door een erkende installateur, zoals HADI. Veel verzekeraars geven een korting op de premie als u dit certificaat kunt overleggen.

Lid van UNETO-VNI

Tevens is HADI lid van UNETO-VNI. Dit is de ondernemersorganisatie voor de installatiebranche en de technische detailhandel. Beide sectoren leveren een belangrijke bijdrage aan de Nederlandse economie. UNETO-VNI is de ondernemersorganisatie voor de installatiebranche en de technische detailhandel. UNETO-VNI vertegenwoordigt 90% van de omzet van de installatiebranche en biedt werkgelegenheid aan 130.000 personen. De installatiebedrijven zijn actief binnen de woningbouw, utiliteit, industrie en infra op de gebieden ontwerp, advies, installatie en beheer. Van deze bedrijven zijn er circa 5.300 aangesloten bij UNETO-VNI en deze nemen 90% van de omzet van de installatiebranche voor hun rekening.

De technische detailhandel bestaat uit winkelbedrijven die apparatuur verkopen en repareren. UNETO-VNI vertegenwoordigt ruim 1.800 winkels. De totale omzet van deze bedrijven bedraagt circa 2,7 miljard euro. UNETO-VNI is een van de grootste werkgeversorganisaties van Nederland en een factor van belang in de Nederlandse economie en samenleving. UNETO-VNI onderhoudt contacten met overheid en politiek, onderwijsinstellingen, media, koepelorganisaties, vakbonden en fabrikanten- en consumentenorganisaties.

Meer weten of offerte aanvragen?

Wilt u meer weten over Borg beveiliging en wat HADI hierin voor u kan betekenen? Vul dan het formulier op deze pagina in of bel 070 - 308 32 00.

Offerte aanvragen

Kwaliteit heeft een naam. Vraag het aan HADI Beveiliging BV

Aanhef: *

Direct contact

BORG-beveiligingsbedrijf sinds 1974. Inbraakbeveiliging in de regio Den Haag voor bedrijf, particulier en winkel.

Spoedmelding? Bel dan direct:

070 308 32 00 maak een afspraak

070 - 308 32 00 contact