070 - 308 32 00 OffertePrivacyVacaturesOver ons

Honeywell Galaxy Dimension Alarmsysteem

Alarmsysteem met betrouwbare oplossingen van hoge kwaliteit

Voor commerciële en industriële toepassingen

De nieuwe Honeywell Galaxy Dimension-serie is de volgende generatie inbraakpreventiesystemen uit de bewezen Galaxy-reeks. De Galaxy Dimension is gebaseerd op de succesvolle Galaxy 3-serie en biedt een alarmsysteem met betrouwbare oplossingen van hoge kwaliteit voor commerciële en industriële toepassingen.

Nieuwe innovatieve gebruikersinterface

Het TouchCenter van de Galaxy is eenvoudig te bedienen. Een intuïtief geheugen menu geeft duidelijke opties en gebeurtenislogboeken zijn beter leesbaar omdat ze als een doorbladerbare lijst worden weergegeven. Zowel de installateur als de eindgebruiker kunnen op de achtergrond van het scherm afbeeldingen en logo’s plaatsen. Dankzij de uitgebreide besturingselementen kunnen elektrische apparaten, zoals lichten, verwarming of zonneschermen, eenvoudig en centraal worden bediend. Dit kan handmatig via het touchscreen of automatisch via kloksturing.

Geïntegreerd systeem (inbraakpreventie en toegangscontrole)

De nieuwste Galaxy-versie, de Galaxy Dimension, bevat nu ook uitgebreide toegangscontrolefuncties. Met één geïntegreerd alarmsysteem is bediening eenvoudiger voor de eindgebruiker en kan de installateur het systeem gemakkelijker programmeren, activeren en onderhouden. Het alarmsysteem is het beste voor beide. Eén alarmsysteem betekent ook één aanspreekpunt voor technische ondersteuning.

Audioverificatie (meeluisterfunctie)

Met het nieuwe Galaxy Dimension alarmsysteem kan de meldkamer meeluisteren via separate audiokanalen om zo te achterhalen waar het alarm is afgegaan en waarom. Hierdoor neemt het aantal ongewenste alarmen af en wordt de betrouwbaarheid van het systeem vergroot.

Compatibiliteit voor programmeersoftware

De nieuwe Remote Servicing Suite maakt gebruik van een algemene database zodat vanuit één programma met alle Galaxy-centrales kan worden gecommuniceerd. Er is ook een netwerkversie van de Remote Servicing Suite beschikbaar zodat alle gebruikers toegang hebben tot actuele records. Zo kunt u er zeker van zijn dat uw gegevens veilig en op één centrale locatie worden beheerd.

Terugwaartse compatibiliteit

Om upgrades van de reeds geïnstalleerde panelen te kunnen uitvoeren, is de printplaat van het Galaxy Dimension alarmsysteem volledig uitwisselbaar met G3, zodat de nieuwe centrale compatibel is met alle eerdere Galaxy alarminstallaties. Door de programmeerbare zoneconfiguratie kunnen in veel gevallen ook centrales van andere leveranciers eenvoudig worden vervangen.

Meer weten of offerte aanvragen?

Wilt u meer weten over een alarmsysteem of wilt u een offerte aanvragen? Vul dan het formulier op deze pagina in of bel 070 - 308 32 00.

Offerte aanvragen

Aanbod Honeywell Galaxy Dimension Alarmsystemen

070 - 308 32 00 contact