070 - 308 32 00 OffertePrivacyVacaturesOver ons

Alarmsysteem voor uw winkel

HADI Beveiliging Den Haag

Alarm bij een inbraakpoging in uw winkel

Helaas hebben veel winkeleigenaren  ooit wel eens te maken gehad met een inbraak of een inbraakpoging. Een inbraak betekent schade aan uw winkel en het verlies van goederen en belangrijke informatie. Het is dus van belang om uw winkel goed te beveiligen tegen een inbraak. Om een inbraak in uw winkel te voorkomen is het verstandig om preventieve maatregelen te nemen. Hierbij kunt u denken aan goede sloten en veiligheidsglas maar ook aan elektronische inbraakbeveiliging zoals een alarmsysteem.

Een alarmsysteem geeft een alarm af op het moment van een inbraakpoging in uw winkel. Dit kan een luid alarm zijn, maar ook een stil alarm naar de meldkamer. Hierdoor kan snel en gericht actie ondernomen worden richting de indringer. Doormelding kan worden doorgestuurd naar de meldkamer via een analoge telefoonlijn of via een internetverbinding.

Het juiste alarmsysteem voor uw winkel kiezen

Bij het kiezen van het juiste alarmsysteem voor uw winkel moet er rekening worden gehouden met verschillende zaken. Gaat het om een alarmsysteem voor een geheel winkelpand of een gedeelte daarvan? Krijgen alle personeelsleden een code van het alarmsysteem? Gaat u bij een alarmmelding zelf kijken of laat u dit door een beveiligingsbedrijf doen?

Selecteer hier zelf uw alarmsysteem

Alarmsysteem met BORG certificaat

HADI Beveiliging is al meer dan 40 jaar gespecialiseerd in winkelbeveiliging en is BORG gecertificeerd. Dus voor een gecertificeerde alarmsysteem bent u bij HADI Beveiliging uit Den Haag aan het juiste adres.

Meer informatie over een alarmsysteem?

HADI Beveiliging uit Den Haag geeft u graag advies welk alarmsysteem het beste aansluit bij de inbraakbeveiliging van uw winkelpand. Vul het formulier op deze pagina in of bel 070 - 308 32 00.

Offerte aanvragen

Vraag vrijblijvend uw offerte aan of stel een vraag

Aanhef: *

Kwaliteit heeft een naam, HADI Beveiliging BV

BORG-beveiligingsbedrijf sinds 1974. Inbraakbeveiliging in de regio Den Haag voor bedrijf, particulier en winkel.

Spoedmelding? Bel dan direct:

070 308 32 00 maak een afspraak

070 - 308 32 00 contact